supstation-header

 

Eteläpuisto – Tampere

SUP Station Tampere tarjoaa SUP- ja retkeilyelämyksiä Mansesterin sydämessä, Pyhäjärven rannalla. Löydät meidät Eteläpuistosta Pop up- aktiviteettipuistosta, Ratinan suvannon välittömästä läheisyydestä. Pyhäjärven upeisiin maisemiin voit tutustua vuokraamalla laudan tai osallistumalla ohjatulle retkelle. Meiltä löydät laajan valikoiman tunteja niin aloittelijalle kuin aktiiviharrastajalle, lapsia unohtamatta. Uutuutena tarjoamme mahdollisuuden suppailuun koiran kanssa!


KoiraSUP:

Eteläpuisto on Tampereen ainoa ranta, jonne myös koirat ovat tervetulleita suppailemaan! Olette tervetulleita suppailemaan koiran kanssa, olittepa sitten aloittelijoita tai kokeneita koirasuppailijoita. Pisteeltä löytyy koirien juottopiste ja herkkuja koirille. Veloitamme koirasupista normaalin lautavuokran (15€/tunti).


Surfbutik

Vuokraamon yhteydesssä on myös Surfbutik, jonka valikoimista löytyy mm. Asenteen tuotteita sekä Ondan ja Orcan märkkäreitä. Orcan märkkäreitä on myös mahdollista noutaa vuokralle. Voit tutustua koko valikoimaamme nettikaupassamme aquanetti.fi


Tiimi:

Pisteellämme puuhailevat huippuohjaajat Juuso ja Laura, jotka omaavat pitkän kokemuksen vesiurheilun parista. Järjestämme teemapäiviä, yksityistilaisuuksia ja monenlaista muuta ajanvietettä lajin parissa. Tapahtumista tiedotamme Facebookissa ja Instagramissa, joten muista ottaa meidät seurantaan!


Voimme räätälöidä retkiä ympäri Pirkanmaata, tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti lisää: supstation[at]aquanetti.fi tai tule pisteellemme juttelemaan.Kulkuyhteydet ja puisto:

Eteläpuisto sijaitsee Tampereen ydinkeskustan lounaisosassa Ratinan suvannon ja Pyhäjärven rantamaisemissa, 10 minuutin kävelymatkan päässä Laukontorilta. Puiston yhteydessä on parkkipaikka, jonne pääset autolla Laukontorin rannan kautta. Eteläpuisto tarjoaa liikunnallisia aktiviteetteja sekä mahdollisuuksia rennompaan hengailuun päivittäin. Puistosta löytyy konttikahvila Tönö, kesälaituri, rantalentiskenttä, footpool, kaukalofutiskenttä sekä grillit.


Jälleenmyymme myös Asenteen SUP -lautoja. Voit myös tiedustella mahdollisuutta hankkia käytetyn laudan edullisemmin supstation@aquanetti.fi.


Nähdään rannalla - tervetuloa!

Varaa tästä

Varaukset alla olevan kalenterimme kautta tai ottamalla yhteyttä:

Puhelin: 044 242 6501

Sähköposti: supstation@aquanetti.fi


Mikäli allaoleva kalenteri ei näy oikein, klikkaa tästä varausjärjestelmään.


Löydät meidät myös:


Facebook: @supstationtampere


Instagram: @supstationtampere

Yhteystiedot

AVOINNA:

Ma - Pe 14 – 19

La - Su 12 – 18

Aukioloajat säävarauksella! Tarkistathan päiväkohtaisen tilanteen Facebookistamme.

Ryhmävaraukset myös muina ajankohtina

Varauskalenteriin pääset tästä


044 242 6501

supstation@aquanetti.fi

Eteläpuisto, 33200 Tampere

Hinnasto Tampere

SUP -tuntivuokra 15€/tunti
Lisätunnit 10€/tunti
Ohjatut tunnit 20€/kerta
Alkeiskurssi 45€ (kesto 1.5-2 tuntia)
Tekniikkakurssi 20€ (kesto noin 1 tunti)
Päivävuokra 50€/päivä
3vrk vuokra 100€/3 vrk

*SUP -vuokraan sisältyy: lauta, mela, karkuremmi ja pelastusliivit sekä ilmatäytteisille laudoille kantoreppu ja pumppu.


*Vuokraamon aukioloajoilla sekä ohjatuilla tunneilla ja retkillä on säävaraus. Mahdollisista tuntien ja retkien muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.


*SUP -vuokran/-tuntien maksu suoritetaan kortti- tai käteismaksuna paikanpäällä. Myös Smartum (kortti, setelit, sovellus) toimii meillä! Yritykset huom. laskutuskin onnistuu!


Jälleenmyymme Asenne -merkin SUP lautoja, tilaa kauttamme omasi! Voit myös tiedustella mahdollisuutta hankkia käytetty lauta kesän jälkeen edullisemmin. supstation@aquanetti.fi