supstation-header

 

Eteläpuisto – Tampere

SUP Station Tampere tarjoaa SUP- ja retkeilyelämyksiä Mansesterin sydämessä, Pyhäjärven rannalla. Löydät meidät Eteläpuistosta Pop up- aktiviteettipuistosta, Ratinan suvannon välittömästä läheisyydestä. Pyhäjärven upeisiin maisemiin voit tutustua vuokraamalla laudan tai osallistumalla ohjatulle retkelle. Meiltä löydät laajan valikoiman tunteja niin aloittelijalle kuin aktiiviharrastajalle, lapsia unohtamatta. Tarjoamme mahdollisuuden suppailuun koiran kanssa!


KoiraSUP:

Eteläpuisto on Tampereen ainoa ranta, jonne myös koirat ovat tervetulleita suppailemaan! Olette tervetulleita suppailemaan koiran kanssa, olittepa sitten aloittelijoita tai kokeneita koirasuppailijoita. Pisteeltä löytyy koirien juottopiste ja herkkuja koirille. Veloitamme koirasupista normaalin lautavuokran (15€/tunti).


Tiimi:

Pisteellämme puuhailevat Terhi ja Siina. Tule moikkaamaan meitä rantaan. Järjestämme teemapäiviä, yksityistilaisuuksia ja monenlaista muuta ajanvietettä lajin parissa. Tapahtumista tiedotamme Facebookissa ja Instagramissa, joten muista ottaa meidät seurantaan!


Voimme räätälöidä retkiä ympäri Pirkanmaata, tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti lisää: supstation[at]aquanetti.fi tai tule pisteellemme juttelemaan.Kulkuyhteydet ja puisto:

Eteläpuisto sijaitsee Tampereen ydinkeskustan lounaisosassa Ratinan suvannon ja Pyhäjärven rantamaisemissa, 10 minuutin kävelymatkan päässä Laukontorilta. Puiston yhteydessä on parkkipaikka, jonne pääset autolla Laukontorin rannan kautta. Eteläpuisto tarjoaa liikunnallisia aktiviteetteja sekä mahdollisuuksia rennompaan hengailuun päivittäin. Puistosta löytyy konttikahvila Tönö, kesälaituri, rantalentiskenttä, footpool, kaukalofutiskenttä sekä grillit.


Jälleenmyymme myös Asenteen SUP -lautoja. Voit myös tiedustella mahdollisuutta hankkia käytetyn laudan edullisemmin supstation@aquanetti.fi.


Nähdään rannalla - tervetuloa!

Varaa tästä

Varaukset alla olevan kalenterimme kautta tai ottamalla yhteyttä:

Puhelin: 044 242 6501

Sähköposti: supstation@aquanetti.fi


Mikäli allaoleva kalenteri ei näy oikein, klikkaa tästä varausjärjestelmään.


Löydät meidät myös:


Facebook: @supstationtampere


Instagram: @supstationtampere

Yhteystiedot

AVOINNA:

La 13.6 klo 12 - 18, KoiraSup klo 10 – 12

Juhannusviikolla Ma – To 15.-18.6 klo 15 - 19

Kesäkuussa olemme säiden suosiessa avoinna myös muina aikoja.


Aukioloajat 22.6 alkaen

Ma - Pe 14 – 19

La - Su 12 – 18

Aukioloajat säävarauksella! Tarkistathan päiväkohtaisen tilanteen Facebookistamme.


Turvallisuussyistä kovalla tuulella ja aallokolla emme ole avoinna.

Sään suosiessa laajennamme aukioloaikoja.


Ryhmävaraukset myös muina ajankohtina

Varauskalenteriin pääset tästä


044 242 6501

supstation@aquanetti.fi

Eteläpuisto, 33200 Tampere


Emme pysty aina vastaamaan puhelimeen, joten voit ottaa yhteyttä myös whats appilla tai sähköpostilla.

Hinnasto Tampere

SUP -tuntivuokra 15€/tunti
Lisätunnit 10€/tunti
Ohjatut tunnit 20€/kerta
Päivävuokra 50€/päivä
3vrk vuokra 100€/3 vrk

*SUP -vuokraan sisältyy: lauta, mela, karkuremmi ja pelastusliivit sekä ilmatäytteisille laudoille kantoreppu ja pumppu.


*Vuokraamon aukioloajoilla sekä ohjatuilla tunneilla ja retkillä on säävaraus. Mahdollisista tuntien ja retkien muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.


*SUP -vuokran/-tuntien maksu suoritetaan kortti- tai käteismaksuna paikanpäällä. Myös Smartum (kortti, setelit, sovellus) toimii meillä! Yritykset huom. laskutuskin onnistuu!


Jälleenmyymme Asenne -merkin SUP lautoja, tilaa kauttamme omasi! Voit myös tiedustella mahdollisuutta hankkia käytetty lauta kesän jälkeen edullisemmin. supstation@aquanetti.fiKORONAN HUOMIOMINEN SUP STATIONIN TOIMINNASSA

Asiakkaidemme ja henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, siksi haluamme huomioida SUP Stationin toiminnassa seuraavat asiat huolellisesti! Seuraamme valtakunnallista tilannetta ja noudatamme viranomaisten, Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sekä aluehallintoviraston ohjeistuksia ja suosituksia koronavirukseen liittyen.


- Tule suppaamaan vain terveenä, voit perua sairastuessasi varauksesi myös samana päivänä

- Pidä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan mahdollisuuksien mukaan vähintään 1-2 metrin turvaväli

- Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta tulessasi SUP Stationiin. Meiltä löytyy käsidesiä, jota voit käyttää

- Puhdistamme jokaisen käyttö kerran jälkeen välineet seuraavalle suppailijalle

- Suosittelemme maksamista kortilla tai verkkomaksulla

- Tällä hetkellä emme tarjoa märkäpukuja suppailuun


Huolehditaanhan yhdessä, että meidän on turvallista ja mukava suppailla Eteläpuistossa! Pidetään itsestä ja toisistamme huolta, nähdään rannalla!


Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii tai aivastaa. Se voi tarttua myös kosketuksen välityksellä, jos sairastunut on esimerkiksi yskinyt käsiinsä ja on sen jälkeen koskenut toiseen ihmiseen. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Arkielämässä tartuntoja voi ehkäistä huolehtimalla käsihygieniasta ja välttämällä lähikontakteja muihin ihmisiin. (THL)


Lähde: Terveyden ja hyvinvoinninlaitos