supstation-header

 

Eteläpuisto – Tampere

SUP Station Tampere tarjoaa SUP- ja retkeilyelämyksiä Mansesterin sydämessä, Pyhäjärven rannalla. Löydät meidät Eteläpuistosta Pop up- aktiviteettipuistosta, Ratinan suvannon välittömästä läheisyydestä. Pyhäjärven upeisiin maisemiin voit tutustua vuokraamalla laudan tai osallistumalla ohjatulle retkelle. Meiltä löydät laajan valikoiman tunteja niin aloittelijalle kuin aktiiviharrastajalle, lapsia unohtamatta. Uutuutena tarjoamme mahdollisuuden suppailuun koiran kanssa!


KoiraSUP:

Eteläpuisto on Tampereen ainoa ranta, jonne myös koirat ovat tervetulleita suppailemaan! KoiraSUPin ajat löydät ajanvarauskalenterista. Ajan alkaessa pidämme yhteisen infon koirasuppaajille, jonka jälkeen voit lähteä rauhassa tutustuttamaan koiraa lautaan tai suoraan melomaan. Olette tervetulleita paikalle, olittepa sitten aloittelijoita tai kokeneita koirasuppailijoita. Turvallisuussyistä otamme rajatun määrän koiria paikalle, ja suosittelemme että ensikertalaiset varautuvat siihen, ettei koira välttämättä halua heti lähteä vesille. Ensimmäinen kerta saattaa mennä lautaan tutustumiseen. Pisteeltä löytyy koirien juottopiste, pelastusliivit sekä herkkuja koirille. Veloitamme koirasupista normaalin lautavuokran (15€/tunti).


Surfbutik

Vuokraamon yhteyteen aukeaa myös Surfbutik, jonka valikoimista löydät lifestyle -tuotteet, sekä retkeily- ja uintivarusteet. Tuotevalikoimassa muunmuassa: surf lifestyle -puolella Asenne, märkäpukuihin erikoistuneet Onda ja Orca, uimapuolella Arena, Funky Trunks, retkeilypuolella Camelbak. Pisteemme toimii myös noutopisteenä nettikaupallemme. Voit tutustua koko valikoimaamme nettikaupassamme aquanetti.fi


Tiimi:

Pisteellämme puuhailevat huippuohjaajat Anton, Juuso ja Vlad sekä koirasuppailusta ja tapahtumista vastaava Tanja. Kaikki ohjaajamme ovat käyneet Suomen hengenpelastuskurssin ja omaavat pitkän kokemuksen vesiurheilun parista. Järjestämme teemapäiviä, yksityistilaisuuksia ja monenlaista muuta ajanvietettä lajin parissa. Tapahtumista tiedotamme Facebookissa joten muista ottaa meidät seurantaan.


Voimme räätälöidä retkiä ympäri Pirkanmaata, tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti lisää: supstation[at]aquanetti.fi tai tule pisteellemme juttelemaan.Kulkuyhteydet ja puisto:

Eteläpuisto sijaitsee Tampereen ydinkeskustan lounaisosassa Ratinan suvannon ja Pyhäjärven rantamaisemissa, 10 minuutin kävelymatkan päässä Laukontorilta. Puiston yhteydessä on parkkipaikka, jonne pääset autolla Laukontorin rannan kautta. Eteläpuisto tarjoaa liikunnallisia aktiviteetteja sekä mahdollisuuksia rennompaan hengailuun päivittäin. Puistosta löytyy konttikahvila Tönö, skeittiparkki, kesälaituri, rantalentiskenttä, footpool, kaukalofutiskenttä sekä grillit.


Nähdään rannalla - tervetuloa!

Varaa tästä

Varaukset alla olevan kalenterimme kautta tai ottamalla yhteyttä:

Puhelin: 044 242 6501

Sähköposti: supstation@aquanetti.fi


Mikäli allaoleva kalenteri ei näy oikein, klikkaa tästä varausjärjestelmään.


Löydät meidät myös:


Facebook: @supstationtampere


Instagram: @supstationtampere

Yhteystiedot

AVOINNA:

Ma - Su 12 – 20 sään salliessa

Ryhmävaraukset myös muina ajankohtina

Varauskalenteriin pääset tästä


044 242 6501

supstation@aquanetti.fi

Eteläpuisto, 33200 Tampere

Hinnasto Tampere

SUP -tuntivuokra 15€/tunti
Lisätunnit 10€/tunti
Ohjatut tunnit 20€/kerta
Alkeiskurssi 45€ (kesto noin 2 tuntia)
Tekniikkakurssi 20€ (kesto noin 1 tunti)
Päivävuokra 50€/päivä
3vrk vuokra 100€/3 vrk

*SUP -vuokraan sisältyy: lauta, mela, karkuremmi ja pelastusliivit sekä ilmatäytteisille laudoille kantoreppu ja pumppu.


*Vuokraamon aukioloajoilla sekä ohjatuilla tunneilla ja retkillä on säävaraus. Mahdollisista tuntien ja retkien muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.


*SUP -vuokran/-tuntien maksu suoritetaan kortti- tai käteismaksuna paikanpäällä. (Yritykset huom. myös laskutus sopii!)


Jälleenmyymme Asenne -merkin SUP lautoja, tilaa kauttamme omasi kaudelle 2017. Voit myös tiedustella mahdollisuutta hankkia käytetty lauta kesän jälkeen edullisemmin. supstation@aquanetti.fi