supstation-header

 

Kouvola

SUP Station Kouvola tarjoaa kaudella 2018 laajan valikoiman SUP -palveluja Suomen uusimmalla kalustolla ja parhaalla Asenteella!


Meiltä saa SUP lautojen vuokrauksen lisäksi koulutusta, Tyky/Tyhy paketteja ja ryhmäaktiviteetteja. Operoimme koko Kymenlaakson alueella ja meiltä löytyy myös kuljetuskalusto, joka mahdollistaa elämysten tuottamisen tilauksesta asiakkaittemme mökeillä ja juhlissa.


Uusina elämyksellisinä paketteina tälle kaudella tarjoamme myös mahdollisuutta lähteä kanssamme SUP Trek reissuille Repovedelle, Verlaan, Särkille ja Kymijoelle!


Meillä on kaupunkipiste Kouvolan keskustassa Kahvila Papulaarin yhteydessä, josta saa lahjakortteja, noutaa sovitusti lautapaketteja omaan käyttöön ja joka toimii osan retkiemme lähtöpisteenä. Operoimme myös Kouvolan Käyrälammella Tykkimäen Saunan yhteydessä (Lautarontie 3). Tämän upean järvinäkymällä varustetun Saunan erikoisuutena on biokaasulla lämmitettävä jättikiuas ja 50 hengen löylytila. Tarjolla myös kokoustilaa, saunalautta ja isot terassit grilli- ja juomatarjoiluineen.


SUP Station verkkovaraamosta voit aloittaa harrastuksen osallistumalla SUP Intro -tunneille tai vuokrata laudan itsenäiseen suppailuun.


Käyskillä paljon tekemistä koko perheelle

Käyrälammen alueelta löydät monipuoliset palvelut ja paljon aktiviteetteja: 12 tuliterää beach volley -kenttää, 18-väyläinen Frisbee golf -rata, leikkipuisto, koirien uimapaikka ja unelmaranta lapsiperheille. Alueella on myös loistavat olosuhteet maastopyöräilyyn. Alueella toimii myös Aquapark -vesipuisto, Tykkimäen huvipuisto ja Camping-alue.


Verkkokauppamme valikoimassa: Asenne -laudat, -asusteet ja -aurinkolasit, Tentsile ja Amok -majoitteet retkeilyyn ja vesille.


Sinulla on varmasti monta kysymystä ja meillä vastaukset kaikkeen, joten kysy rohkeasti lisää: kouvola@supstation.fi tai 040 1799 366.

Varaukset ja verkkokauppa

SUP Station Kouvola varaukset ja verkkokauppa

Löydät meidät myös:

 

Facebook: @supstationkouvola

 

Instagram: @supstationkouvola

Yhteystiedot

040 1799 366

kouvola@supstation.fi


Tuntivuokrattavat SUP -laudat ja saunapaketit:
Lautarontie 3, 45200 Kouvola


Päivävuokrat, lahjakortit ja retkien lähtöpaikka niille, joilla ei ole omaa autoa:
Kauppamiehenkatu 1, 45100 Kouvola

Hinnasto Kouvola

SUP -tuntivuokraus 20€/tunti
2 tunnin vuokra 30€
Päivävuokra (take away) 50€/vrk
SUP -ohjaaja 60€/h

*SUP -vuokraan sisältyy: lauta, mela, karkuremmi ja pelastusliivit sekä ilmatäytteisille laudoille kantoreppu ja pumppu.


*Vuokraamon aukioloajoilla sekä ohjatuilla tunneilla ja retkillä on säävaraus. Mahdollisista tuntien ja retkien muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.


*SUP -vuokran/-tuntien maksu suoritetaan ensisijaisesti varaussivustomme kautta. Lisäpalveluita, virvokkeita yms. voi maksaa kortti- tai käteismaksuna paikanpäällä. (Yritykset huom. myös laskutus sopii!)


Käytämme sekä jälleenmyymme suomalaisen Asenne-merkin ilmatäytteisiä SUP -lautoja.