supstation-header

 

Kouvola

SUP Station Kouvola tarjoaa kaudella 2020 SUP -palveluja Suomen uusimmalla kalustolla ja parhaalla Asenteella sekä AQUA Inc laudoilla!

Meiltä saa SUP lautojen vuokrauksen lisäksi koulutusta, Operoimme koko Kymenlaakson alueella ja meiltä löytyy myös kuljetuskalusto, joka mahdollistaa elämysten tuottamisen tilauksesta myös muualla mikäli aikataulu sen sallii. Elämyksellisinä paketteina tälle kaudella tarjoamme myös mahdollisuutta lähteä kanssamme SUP Trek reissuille Repovedelle, Verlaan, Särkille ja Kymijoelle!

'SUP Station Rantapäivät' ovat niitä hetkiä kun tuomme koko armadan Käyrälammen Uimarannalle ja on mahdollista tehdä tuntivuokrauksia sekä tutustua kalustoon ja kiinnostaviin vesivermeisiin. Näistä päivistä ilmoitamme aina verkkosivustollamme, josta myös välineitä voi varata supkouvola.fi.

Meillä on kaupunkipiste Kouvolan keskustassa Papulaari/Nirvanan yhteydessä, josta saa ennakkovarauksella noutaa sovitusti lautapaketteja omaan käyttöön ja joka toimii osan retkiemme lähtöpisteenä.

SUP Station verkkovaraamosta voit aloittaa harrastuksen osallistumalla SUP Intro -tunneille tai vuokrata laudan itsenäiseen suppailuun. Myymme myös laadukkaita SUP lautoja ja retkeilyvarusteita: hangoutdoors.fi.

Käyskillä paljon tekemistä koko perheelle

Käyrälammen alueelta löydät monipuoliset palvelut ja paljon aktiviteetteja: 12 tuliterää beach volley -kenttää, 18-väyläinen Frisbee golf -rata, leikkipuisto, koirien uimapaikka ja unelmaranta lapsiperheille. Alueella on myös loistavat olosuhteet maastopyöräilyyn. Alueella toimii myös Aquapark -vesipuisto, Tykkimäen huvipuisto ja Camping-alue.Sinulla on varmasti monta kysymystä ja meillä vastaukset kaikkeen, joten kysy rohkeasti lisää: supstationkouvola@gmail.com tai 040 660 4949

Varaukset ja verkkokauppa

SUP Station Kouvola varaukset ja verkkokauppa

Löydät meidät myös:

 

Facebook: @supstationkouvola

 

Instagram: @supstationkouvola

Yhteystiedot

040 660 4949

supstationkouvola@gmail.com


Päivävuokrat, lahjakortit ja retkien lähtöpaikka niille, joilla ei ole omaa autoa:
Kauppamiehenkatu 1, 45100 Kouvola

Hinnasto Kouvola

Päivävuokra (take away) 50€/vrk
Viikonloppuvuokra pe-su/ma 120€
SUP -ohjaaja 60€/h

*SUP -vuokraan sisältyy: lauta, mela, karkuremmi ja pelastusliivit sekä ilmatäytteisille laudoille kantoreppu ja pumppu.


*Vuokraamon aukioloajoilla sekä ohjatuilla tunneilla ja retkillä on säävaraus. Mahdollisista tuntien ja retkien muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.


*SUP -vuokran/-tuntien maksu suoritetaan ensisijaisesti varaussivustomme kautta. Lisäpalveluita, virvokkeita yms. voi maksaa kortti- tai käteismaksuna paikanpäällä. (Yritykset huom. myös laskutus sopii!)


Käytämme sekä jälleenmyymme suomalaisen Asenne-merkin ilmatäytteisiä SUP -lautoja.