supstation-header

 

Kouvola

SUP Station Kouvolan elämyspiste sijaitsee Tykkimäen Saunan yhteydessä (Lautarontie 3) Aquaparkin, Tykkimäen huvipuiston ja Campingin läheisyydessä. Loppuvuodesta 2016 valmistuneen saunan erikoisuutena on biokaasulla lämmitettävä jättikiuas ja 50 hengen löylytila. Tarjolla myös kokoustilaa, saunalautta ja isot terassit grilli- ja juomatarjoiluineen. SUP Station elämyspisteestä voit vuokrata laudan itsenäiseen suppailuun tai kokea uudenlaisia liikunnan elämyksiä osallistumalla ohjatuille tunneille. Järjestämme tilauksesta ryhmille unohtumattomia SUP -retkiä Kymijoella sekä alueen järvillä.


Käyskillä paljon tekemistä koko perheelle

Käyrälammen alueelta löydät monipuoliset palvelut ja paljon aktiviteetteja: 12 tuliterää beach volley -kenttää, 18-väyläinen frisbee golf -rata, leikkipuisto, koirien uimapaikka ja unelmaranta lapsiperheille. Alueella on myös loistavat olosuhteet maastopyöräilyyn.


Verkkokauppamme valikoimassa: Asenne -laudat, -asusteet ja -aurinkolasit, Tentsile ja Amok -majoitteet, LuminAiD -valaisimet retkeilyyn ja vesille.


Järjestämme tapahtumia, yksityistilaisuuksia ja monenlaista muuta ajanvietettä suppailun parissa. Tarjoamme palveluitamme pitkin Kaakkois-Suomea. Kysy rohkeasti lisää: kouvola@supstation.fi tai 040 1799 366.

Varaukset ja verkkokauppa

SUP Station Kouvola varaukset ja verkkokauppa

Löydät meidät myös:

 

Facebook: @supstationkouvola

 

Instagram: @supstationkouvola

Hinnasto Kouvola

SUP -tuntivuokra 20€/tunti
Lisätunnit 10€/tunti
Ohjatut tunnit 22€/kerta

*SUP -vuokraan sisältyy: lauta, mela, karkuremmi ja pelastusliivit sekä ilmatäytteisille laudoille kantoreppu ja pumppu.


*Vuokraamon aukioloajoilla sekä ohjatuilla tunneilla ja retkillä on säävaraus. Mahdollisista tuntien ja retkien muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.


*SUP -vuokran/-tuntien maksu suoritetaan kortti- tai käteismaksuna paikanpäällä. (Yritykset huom. myös laskutus sopii!)


Käytämme sekä jälleenmyymme suomalaisen Asenne-merkin ilmatäytteisiä SUP -lautoja.