supstation-header

 

Haukilahti

SUP Station Haukilahti sijaitsee Espoossa aurinkoisella Haukilahden uimarannalla viehättävän Cafe Mellstenin yhteydessä. Vuokraamme laadukkaat kotimaisen Asenteen ilmatäytteiset SUP -laudat tunniksi, päiväksi tai vaikka koko viikonlopuksi sekä tarjoamme ohjattuja kursseja ja retkiä kauniissa Espoon saaristossa. Varauskalenterista sekä Facebook -sivultamme löydät kesän ohjelmatarjonnan. Tervetuloa nauttimaan SUP-lautailusta Haukilahteen!


Huomaattehan, että SUP Station -palvelupiste on avoinna rannalla vain varauksien perusteella. Valitettavasti emme päivystä rannalla. Varaathan lautasi siis ennakkoon!


Cafe Mellsten palvelee:

Perinteikäs Cafe Mellsten on avoinna koko viikon kello 9-22 aivan rannan tuntumassa tarjoten merinäköalan sekä upeat ulkoilumahdollisuudet vierailleen. Ravintola tarjoilee herkullista ruokaa, kuten suositut pizzat ja pikkusuolaiset, tuoreet pullat, munkit ja jäätelöt muiden herkkujen ohessa. Cafe Mellstenin oman kahvisekoituksen lisäksi tarjoilemme Segafredon erikoiskahvit, Althausin teet sekä muita kesäisiä juomia koko perheelle. Ravintolassa on myös A-oikeudet.

Varaa tästä

SUP Station Haukilahti on jo valitettavasti sulkenut ovensa kesältä 2017. Nähdään jälleen ensi vuonna!


Varaukset varauskalenterimme kautta tai ottamalla yhteyttä:

Puhelin: 040 8595 842

Sähköposti: haukilahti@supstation.fi


Löydät meidät myös:


Facebook: @supstationhaukilahti


Instagram: @supstationhaukilahti

Yhteystiedot

SUP Station Haukilahti on jo valitettavasti sulkenut ovensa kesältä 2017. Nähdään jälleen ensi vuonna!Yksittäisvaraukset varauskalenterin mukaan Ryhmävaraukset sähköpostilla tai puhelimella.

040 8595 842

haukilahti@supstation.fi

Cafe Mellsten, Haukilahden uimaranta, Mellstenintie 6, 02170 Espoo

Hinnasto Haukilahti

SUP -tuntivuokra 20€/tunti
Lisätunnit 10€/tunti
Ohjatut tunnit 25€/kerta
Alkeiskurssi 45€ (kesto noin 2 tuntia)
Päivävuokra 50€/päivä
Viikonloppuvuokra 100€/viikonloppu

*SUP -vuokraan sisältyy: lauta, mela, karkuremmi ja pelastusliivit sekä ilmatäytteisille laudoille kantoreppu ja pumppu.


*Vuokraamon aukioloajoilla sekä ohjatuilla tunneilla ja retkillä on säävaraus. Mahdollisista tuntien ja retkien muutoksista/peruutuksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.


*SUP -vuokran/-tuntien maksu suoritetaan kortti- tai käteismaksuna paikanpäällä. (Yritykset huom. myös laskutus sopii!)


Jälleenmyymme Asenne -merkin SUP lautoja, tilaa kauttamme omasi! Voit myös tiedustella mahdollisuutta hankkia käytetty lauta kesän jälkeen edullisemmin. haukilahti@supstation.fi