VOYAGER

12’6” X 30” X 6”

Voyager on vakiinnuttanut paikkansa äärimmäisen kilpaillussa 12’6” sarjassa ja jatkaa edelleen näyttäen tietä vuodelle 2019! SuperLight -rakenne yhdistettynä dyneemavahvisteisiin reileihin asettaa jäykkyyden ja suuntavakauden ilmatäytteisissä laudoissa täysin uudelle tasolle! Lauta ei notkahda, vaikka pakkaisit mukaasi täyden retkeilyvarustuksen ja suuntaisit kohti kaukaisimpia poukamia. Skandinaavisiin olosuhteisiin suunniteltu rocker tarjoaa erinomaiset liukuominaisuudet olipa menosi sitten rentoa nautiskelua tai kovatempoista iltalenkkiä. Voyager on testattu toimivaksi pitkien kotimaanretkien lisäksi kilpailuissa ympäri maailmaa sekä toiminut myös virallisena kisalautana Venäjän mestaruuskilpailuissa viime vuosina.

Voyager on lauta Sinulle, joka olet valmis seikkailemaan aina vähän pidemmälle tai haastamaan kilpakumppanit 12’6” -sarjan lautojen kilpailuissa!

VARUSTELU

Lähes koko kannen kattaa kahden millimetrin harjattu EVA -matto. Harjattu EVA on mukava ja pitävä riippumatta melontasi pituudesta, lämpötilasta tai lajista. Perän timanttikuviointi maksimoi pidon tehdessäsi haastavampia käännöksiä.


Kuormaverkot on jaettu saavuttaaksemme optimaalisen painojakauman max. 55kg kuormalla. Kahdeksan kiinnityspistettä edessä ja neljä takana.

Irroitettava ja säädettävä 9-tuumainen US7 keskievä tarjoaa vähäisen vastuksen ja hyvän suuntavakauden.


GRI Dual Action pumpulla täytät ja tyhjennät laudan vaivattomasti.

RAKENNE

6” paksu, fuusioitu SuperLight drop-stitch -materiaali kestää kovankin paineen sekä mahdollistaa jäykän rakenteen vähemmällä paineella pitäen laudan kevyenä! Dyneemavahvisteiset reilit takaavat ennennäkemättömän jäykän laudan riippumatta olosuhteista tai kuorman määrästä. Täyttöpaineeksi suosittelemme päivittäiseen melontaan 16-18PSI ja kilpailemiseen noin 22PSI.


Melojan suosituspaino: 70-100 KG Suositeltu maksimikantavuus: 140 KG

MUKAVUUS

Asenne kantolaukku on vuosien kehitystyön tulos. Pehmustetut olkahihnat, kantokahvat ja repun selkäosa takaavat parhaan käyttömukavuuden.
Molle – lisäkuormalenkeillä varustellusta laukusta löytyy vedenpoistoaukot, vetoketjullinen etutasku ja melan voit kätevästi kuljettaa sille suunnitellussa pitkässä sivutaskussa. Pakkaus helpottuu kokonaan aukeavien vetoketjujen ansiosta ja lauta kiinnittyy paikoilleen kätevästi laukussa olevilla remmeillä. Laukkuun mahtuu helposti lauta varusteineen sekä kalastus – ja retkeilyvälineet.


HANKI SUP -LAUTA ASENNE VERKKOKAUPASTA

Muut Asenne SUP -laudat

Floater

Lite

Double Expeditioner