LITE

10’2” X 32” X 6”

Hinta-laatusuhteeltaan omassa sarjassaan ylivoimainen all-round -luokan lauta on täydellinen matkakumppani aloitteleville melojille, jotka haluavat laudaltaan ketteryyttä ja monipuolisuutta! Lyhyt ja leveä lauta on helppo käsitellä ja tarjoaa tasapainoisen alustan niin melontaan kuin SUP-joogaankin. Kolme kiinteää evää takaa laudan nopean valmistumisen vesille! Lauta tulee keveässä ja ilmavassa laukussa pitäen kokonaispainon pienenä ja helposti liikuteltavana. Loistava vaihtoehto ensilautaa harkitseville!

VARUSTELU

Lähes koko kannen kattava kahden millimetrin harjattu EVA -matto on mukava ja pitävä riippumatta melontasi pituudesta, lämpötilasta tai lajista. Kolme kiinteää 5-tuumaista evää tekevät laudasta mahdollisimman helppokäyttöisen. Laudan etuosassa neljä kiinnityspisteen kuormaverkko.

GRI Dual Action pumpulla täytät ja tyhjennät laudan vaivattomasti.

RAKENNE

6” paksu, fuusioitu SuperLight drop-stitch -materiaali kestää kovankin paineen sekä mahdollistaa jäykän rakenteen vähemmällä paineella pitäen laudan kevyenä! Reilien tuplavahvikkeet takaavat jäykän laudan olosuhteista riippumatta. Täyttöpaineeksi suosittelemme 16-18PSI.

Melojan suosituspaino: 60-90 KG
Suositeltu maksimikantavuus: 115 KG

MUKAVUUS

Kevytrakenteinen ja ilmava laukku pitää kokonaispaketin kevyenä ja helposti liikuteltavana. Pehmustetut olkahihnat ja kantokahva takaavat parhaan käyttömukavuuden ja laukkuun mahtuu helposti lauta kaikkine varusteineen.

HANKI SUP -LAUTA ASENNE VERKKOKAUPASTA

Muut Asenne SUP -laudat

Voyager

Floater

Double Expeditioner