FLOATER

10’6” X 32” X 6”

Todellinen jokapaikanhöylä! Floater on ideaalinen lauta aloittelijalle, mutta sopii loistavasti myös kokeneemmalle melojalle, joka arvostaa laudaltaan vakautta ja monipuolisuutta. Laudalla vietät kesäpäiväsi leppoisasti meloen ja kuormaverkkoihin saat vielä hyvin tavaraakin mukaan. Vakaa lauta sopii retkeilyn lisäksi loistavasti esimerkiksi joogaan tai halutessasi myös surffiin. Floater jatkaa perinnettä Asenteen monipuolisimpana lautana!

Floater erottuu kilpailijoistaan ominaisuuksilla, jotka harvemmin yhdistetään all-around -kategoriaan. Irroitettava 9-tuumainen US7 -standardin keskievä pitää kurssin vakaana ja mahdollistaa evän nopean irroituksen matalikkoihin mennessä. 6-tuumainen SuperLight -rakenne yhdistettynä Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellulla rockerilla tarjoaa jämäkän ja upeasti liukuvan laudan pitemmillekin matkoille. Kuormaverkkojen sijoittelu takaa optimaalisen painojakauman ja pitää laudan helposti hallittavana raskaammallakin kuormalla. Koko paketin saat luonnollisesti mahtumaan matkakäyttöön suunniteltuun kantolaukkuun!

VARUSTELU

Lähes koko kannen kattava kahden millimetrin harjattu EVA -matto on mukava ja pitävä riippumatta melontasi pituudesta, lämpötilasta tai lajista. Perän timanttikuviointi maksimoi pidon tehdessäsi haastavampia käännöksiä. Kaksi kiinteää sivuevää ja irroitettava 9-tuumainen US7 keskievä mahdollistavat monipuolisen käytön ja maksimaalisen suorituskyvyn.


Kuormaverkot on jaettu optimaalisen painojakauman saavuttamiseksi max. 40kg kuormalla. Kuusi kiinnityspistettä edessä ja neljä takana.


GRI Dual Action pumpulla täytät ja tyhjennät laudan vaivattomasti.

RAKENNE

6” paksu, fuusioitu SuperLight drop-stitch -materiaali kestää kovankin paineen sekä mahdollistaa jäykän rakenteen vähemmällä paineella pitäen laudan kevyenä! Dyneemavahvisteiset reilit takaavat ennennäkemättömän jäykän laudan riippumatta olosuhteista tai kuorman määrästä. Täyttöpaineeksi suosittelemme melontaan 16-18PSI ja SUP surffaamiseen noin 22PSI.


Melojan suosituspaino: 70-100 KG
Suositeltu maksimikantavuus: 130 KG

MUKAVUUS

Asenne kantolaukku on vuosien kehitystyön tulos. Pehmustetut olkahihnat, kantokahvat ja repun selkäosa takaavat parhaan käyttömukavuuden.
Molle – lisäkuormalenkeillä varustellusta pyörällisestä laukusta löytyy vedenpoistoaukot, vetoketjullinen etutasku ja melan voit kätevästi kuljettaa sille suunnitellussa pitkässä sivutaskussa. Pakkaus helpottuu kokonaan aukeavien vetoketjujen ansiosta ja lauta kiinnittyy paikoilleen kätevästi laukussa olevilla remmeillä. Laukkuun mahtuu helposti lauta varusteineen sekä kalastus – ja retkeilyvälineet.

HANKI SUP -LAUTA ASENNE VERKKOKAUPASTA

Muut Asenne SUP -laudat

Voyager

Lite

Double Expeditioner